Bageriet, Kumla 019-57 01 11
Caféet, Kumla 019-58 22 20
Stortorget, Örebro 019-18 66 33
Tutingen, Askersund 0583-141 39

Köpvillkor

Priser
Varje vara anges inklusive moms i Svenska kronor. I kundvagnen ser man det totala priset inklusive alla avgifter så som moms, frakt och betalningar

Betalning
Betalning sker genom vald betalningsmetod i kassan. Betalningsmetoden tillhandahålls av Bambora tillsammans med samarbetspartners.

Kortbetalning
Korbetalning accepteras av Visa, MasterCard och Maestro. Debitering av ditt betalkort sker direkt

Moms
Alla priserna på hemsidan är angivna inklusive moms.

Orderbekräftelse
Vi skickar ut en orderbekräftelse via e-post till den e-postadress du anger vid köptillfället. Spara alltid orderbekräftelsen tills det att du hämtat ut dina varor.

Uthämtning
Alla varor som beställs via webbshopen hämtas ut av köparen på något av våra konditorier. Uthämtning sker under öppettiderna för det konditoriet du väljer. Du kan självklart välja uthämtning vid ett senare tillfälle. Detta sker i samband med att du fyller i dina uppgifter i slutet av din beställning.

Ej uthämtade varor
Vi förbehåller oss rätten att kassera varor som inte hämtats ut inom ett dygn efter angiven uthämtningstid.

Ångerrätt
Då vi endast erbjuder färskvaror, ger vi inte någon ångerrätt efter påbörjad framställning. Medlivsmedelsprodukter, gäller heller inte Distansavtalslagen.

Övrig information
Utan målsmans godkännande, ingår Sveas Bageri & Konditori AB inte avtal med personer under 18 år.
Kunder som handlar i vår webbshop, godkänner att dela sina personuppgifter för att köpet ska kunna genomföras. Informationen behandlas endast i syfte att tillgodose kundens aktuella beställning.
Uppgifterna sparas i sju (7) år, i enlighet med bokföringslagen.